=

Sint-Gillis-Waas nieuws

Al het gemeentelijke en plaatselijke Sint-Gillis-Waas nieuws door ons verzameld via online kranten. Zo blijf je direct up-to-date met activiteiten binnen je gemeente of woonplaats.


7-8-2017 5:54:00

Zwart weekend op de weg: vijf gewonden bij drie zware ongevallen


Tijdens het afgelopen weekend vielen vijf (zwaar)gewonden bij drie ongevallen in Sint-Gillis-Waas en Beveren. Een oudere fietsster die tegen de voorruit van een auto belandde, was er het ergst aan toe... (bron: Nieuwsblad.be)

5-8-2017 23:20:00

FOTO. Spektakelfeestmarkt lokt veel belangstelling


De Spektakelfeestmarkt lokte zaterdag heel wat volk naar het centrum van Sint-Gillis-Waas. De bezoekers kregen traditiegetrouw heel wat animatie voorgeschoteld.... (bron: Nieuwsblad.be)

6-11-2015 9:22:00

Roosendaal - Man wil boetes niet betalen


Een 57-jarige man uit Sint-Gillis-Waas (Belgiƫ) wilde zijn openstaande boetes niet betalen en verzette zich tegen zijn aanhouding.... (bron: Politie)

18-4-2015 7:19:00

Tot zes maanden celstraf voor agressie in verkeer


Twee mannen die zich allesbehalve als een heer gedroegen in het verkeer, zijn door de correctionele rechtbank in Dendermonde veroordeeld. Mehmet P. (29) uit Lokeren kreeg de zwaarste celstraf. Hij had... (bron: Nieuwsblad.be)

29-5-2012 15:47:40

Verhoene aan de slag bij Sint-Gillis-Waas


Kenny Verhoene gaat komend seizoen aan de slag bij Sint-Gillis- Waas.... (bron: BN/DeStem)

24-1-2012 16:05:50

Pijpleiding DOW ligt dwars


NIEUW NAMEN/SINT GILLIS WAAS - Een pijpleiding van DOW Terneuzen lijkt de bouw van zes grote windmolens langs de grens bij Nieuw-Namen te dwarsbomen. Nimby Projects uit Zelzate en energiemaatschappij ... (bron: BN/DeStem)


zoeken realtime:Website beheerder worden? - Nederland-WEB.nl omvat alle gemeentes van Nederland en voor iedere gemeente zijn wij op zoek naar een website beheerder. Door de gemeentelijke gids te updaten kun je hiermee geld verdienen. klik hier voor meer informatie